Franchise Kaldi Koffie & Thee

franchise Kaldi mobiel

Kaldi zoekt voortdurend naar nieuwe franchisenemers voor koffiewinkels in verschillende steden. Ben jij van plan om een franchiseonderneming te starten en ben jij een gemotiveere ondernemer? Dan is een franchisevestiging van Kaldi misschien wel iets voor jou. De franchiseformule van Kaldi winkels kan je helpen om een succesvolle franchiseonderneming op te starten. Aarzel niet langer en vraag informatie over de franchiseformule aan bij Kaldi.

Bezoek Kaldi Koffie & Thee Bezoek Kaldi mobiel

Kaldi Mobiel

Kaldi Mobiel is onderdeel van de Kaldi koffie en thee formule. Kaldi koffie en thee is in 2000 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot een winkelketen van koffie en theespeciaalzaken met vestigingen door het hele land.

Kaldi Mobiel springt in op de vraag naar een goede kop koffie en/of thee op locatie. Sinds 2010 zijn bij allerlei evenementen onze mobiele koffiebars te vinden. Op deze evenementen worden door de getrainde barista's verschillende koffiespecialiteiten gezet en daarnaast wordt ook thee geschonken. Afhankelijk van de temperatuur kan naast koffie en thee ook iced cappuccino of (warme) chocolademelk geschonken worden.

Onze mobiele koffiebars zijn inzetbaar op elk evenement. Voor zowel bedrijven als particulieren. Kaldi Mobiel wordt bijvoorbeeld regelmatig ingezet door bedrijven op beurzen om vanuit de omgebouwde Piaggio klanten en gasten van koffie en thee te voorzien. De Kaldi Mobiel trekt de aandacht en is daardoor een echte eyecatcher op de stand. De Kaldi Mobiels zijn verder graag geziene gasten op bruiloften, buurtfeesten, bedrijfsevenementen, festivals en nog veel meer. De mogelijkheden zijn legio. Informeer via onze website naar een passende oplossing voor uw evenement.

Andere franchises

Girl on piano
Franchise Kaldi Koffie & Thee

De franchiseformule van Kaldi winkels kan je helpen om een succesvolle franchiseonderneming op te starten. Aarzel niet langer en vraag informatie over de franchiseformule.

Girl on piano
Franchise Kaldi Mobiel

Kaldi Mobiel is onderdeel van de Kaldi koffie en thee formule. Kaldi Mobiel springt in op de vraag naar een goede kop koffie en/of thee op locatie. Wil jij hier bij horen?

Uw franchise hier
Uw franchise hier!

Wilt u op deze plek komen met uw franchise? kies dan voor de normal optie op de franchise aansluiten pagina.

Uw franchise hier
Uw franchise hier!

Wilt u op deze plek komen met uw franchise? kies dan voor de normal optie op de franchise aansluiten pagina.

© copyright 2012 | franchisestarten.nl contact | links