Informatie & Contact

Franchisestarten.nl is een verzamen website van franchises uit Nederland. Een franchise is een manier van zakendoen waarbij een ondernemer zich aansluit bij een handelsnaam. De ondernemer sluit zich aan bij een franchise zoals een fastfood restauranten en krijgt daarbij een eigen winkel onder de handels naam, waaruit hij de producten of diensten van de handelsnaam verkoopt of verleent. Het verschil tussen een finaal en een franchise is dat bij een franchise de ondernemer zelfstandig is en bij een finaal is de handelsnaam volledig eigendom van het moederbedrijf. Een filial word geleid door het moederbedrijf en een franchise is een zelfstandige ondernemer.

Zoek u verder informatie of wilt u aansluiten of stoppen. klik dan op een van de email adressen hiernaast.

Andere franchises

Girl on piano
Franchise Kaldi Koffie & Thee

De franchiseformule van Kaldi winkels kan je helpen om een succesvolle franchiseonderneming op te starten. Aarzel niet langer en vraag informatie over de franchiseformule.

Girl on piano
Franchise Kaldi Mobiel

Kaldi Mobiel is onderdeel van de Kaldi koffie en thee formule. Kaldi Mobiel springt in op de vraag naar een goede kop koffie en/of thee op locatie. Wil jij hier bij horen?

Uw franchise hier
Uw franchise hier!

Wilt u op deze plek komen met uw franchise? kies dan voor de normal optie op de franchise aansluiten pagina.

Uw franchise hier
Uw franchise hier!

Wilt u op deze plek komen met uw franchise? kies dan voor de normal optie op de franchise aansluiten pagina.

© copyright 2024
franchisestarten.nl | contact | links